Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

Covid-19 information

samt hälsa och säkerhet mm

Covid-19 och säkerhetsinformation

Vi strävar efter att göra våra stadsvandringar och transporterade guideturer så säkra som möjligt. Alla turbilar har ett First Aid Kit med sig ifall det skulle ske en olycka.

*Huvudguiden vi använder är fullt vaccinerad, detta gäller även några av våra andra guider. Huvudguiden har även haft Covid-19 i juni 2020 med ett andra negativt test därefter och antikroppar. Han kommer därmed inte kunna sprida genom att vara utan symptom men sjuk. Vi har betald sjukledighet för inhyrd personal.

*Vid stadsvandringar begränsar vi antalet deltagare så det går att hålla avstånd och guiden har en röstförstärkare för att höras på håll så alla i gruppen kan hålla säkert avstånd.

*Det går att köra egen bil och hämta upp guiden och få avdrag på guidetur-priset på de transporterade turerna.

*I företagets turbil för de transporterade turerna finns gratis ansiktsmasker att låna och en flaska handsprit att använda för gäster och guide. Bilen vädras under stopen om en chaufför hänger med turen.

Vill du inte boka en publik vandring så går det bra att boka eller skicka en förfrågan (kolla skräpposten vid email-förfrågan) om att köra turen privat eller hur många som förbokat på t.ex de öppna guideturerna. Du hittar ett formulär nedanför denna text där du kan kontakta.

Kontakta Sweden History Tours

No office available, please contact true email or phone for enquirers or questions.
Please check your SPAM-inbox if you don’t revive a answer on your question or don’t get a confirmation email if booking.
   
Inget kontor som går att besöka. Var snäll att kolla ditt SPAM-filter om du inte fått ett svar på din email-fråga inom 24h eller bokningsbekräftelse efter bokning.

+46766457075

Inga frågor är för små eller för krångliga. Bättre att fråga än att undra genom att ringa 0766457075 eller skicka ett meddelande via denna funktionen.
Om du inte fått något svar på ditt email inom 24h var snäll att dubbelkolla SPAM-inkorgen då email från [email protected] kan hamna där. 

Kontakta oss

  • Efter du skickat in meddelandet, var snäll att dubbelkolla din skräppost om du inte fått svar inom 24h. Ibland hamnar emailen där. Tack för din förfrågan.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.