Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

GRUPPER & EVENTS

Vi på Sweden History Tours älskar minnesvärda upplevelser. Speciellt upplevelser som skapas tillsammans med andra människor. Motivation, inlärning och lojalitet förstärks extra när vi lyckas och har roligt gemensamt.

Allt från mindre privata sällskap, skolor och föreningar till större företagsgrupper kan vända sig till oss för att lyckas med ert nästa möte. Oavsett om ni har god framförhållning eller behöver med kort varsel boka guider, transport, eller annan service så finns vi här för er.

Vi är en pålitlig leverantör till er kommande temavandring, aktivitet, konferensresa, möte eller teambuilding. Ni berättar vad ni vill åstadkomma så skräddarsyr vi ett unikt paket för just er så ni får den bästa helhetsupplevelsen som deltagarna kommer minnas länge.

 

Vi Erbjuder

Stadsvandringar och transporterade turer till sevärdheter och historiska platser

***

Kunnig personal och auktoriserade guider inom spännande och annorlunda historiska temavandringar
***

Skräddarsydda möten, företagsaktiviteter och teambuildings

***

Bokning av konferenslokaler, restauranger, festmiddagar och underhållning

***

Logistikhantering med transport och hotellövernattningar

Några förslag för både stora och små grupper

En kunskapsrik after work-vandring med kollegorna och avsluta med middag

Konferenspaket med övernattning på herrgård eller anrikt slott

Historiska matvandringar i Stockholm

Dagskonferens med guidad tur samt middag och förtrollande underhållning

Tema-middagar i historiskt tecken med anpassade lokaler, kläder och meny

Teambuilding-aktiviteter såsom mordgåtor, pusseljakt, förhistoriska 5-kamper

Golf/ridning/kajak-paket inklusive historiska guidningar

För mer inspiration till utflykter och resor, se vårt utbud för publika och privata turer under fliken ”våra turer”

KONTAKTA OSS

Varmt välkommen att kontakta oss om du har funderingar och behöver hjälp med planeringen. Om det så är ett privat sällskap, styrelsemöte eller en flerdagars-konferens så har vi lösningar.

SKICKA OSS DIN FÖRFRÅGAN
med antal deltagare, estimerat datum och vad för behov / önskemål just ni som målgrupp har så återkommer vi inom 24 tim!

  • Efter du skickat in meddelandet, var snäll att dubbelkolla din skräppost om du inte fått svar inom 24h. Ibland hamnar emailen där. Tack för din förfrågan.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

RECENSIONER

Brinner för Historia

De här killarna brinner verkligen för historia och att dela det med andra! Man får veta massor om platserna och människorna som levde där, både stort och smått. Killarnas engagerande sätt att förmedla historiens vingslag tog verkligen mina sinnen tillbaka till en svunnen tid! Deras fakta föder åhörarens fantasi, nästan magiskt! Jag ska följa med och lyssna på ALLA nya platser som de planerar turer till under våren och sommaren!

– Helen Carlsson - google review
Så Imponerad!

Är så imponerad av de unga killarnas företag. Var med vid en guidning vid Vada Sjökullar. Det var spännande, intressant och inspirerande. Kände att jag ville veta mer. Passa på att ta tillfället i akt och häng med på en av deras guidningar. Värt varenda sekin!

– Christina Birger - Facebook review
En spännande och intressant tur bland gamla stans gränder

Vi valde specialvandringen: Stockholms blodiga historia (1h) och var alla överens om att vi gärna fortsatt i minst 1h till. Oerhört intressant att gå runt i Gamla Stan (Stockholm) och få historian bakom platser och byggnader. Vi hade lyxen att vara enbart vårt sällskap så vi fick en ”oplanerad” privatguidning vilket gav det hela ett extra + Guiden var duktig och kunnig och berättade allsköns historier och en del skrönor vilket var mycket uppskattat av oss. Vi går gärna fler guidade turer med Sweden History Tours och rekommenderar det till alla som är historieintresserade!

– maheca - TripAdvisor
Ett mysigt och bra sätt att lära känna Uppsala!

Vilken underbar guidning! Riktigt intressant, och roliga anekdoter från Uppsalas häftiga historia. Vår guide Anette var otroligt bra och kunde svara på alla frågor. Rekommenderas varmt! ☺️

– Amanda M | TripAdvisor
En mycket spännande och informativ stadsvandring

Superbra guide! Vi var ute i sista minuten med att boka stadsvandringen, dock var det inga problem. Jonathan som guidade oss berättade massor av intressanta saker om Uppsala som en del av vårat gäng (Uppsalabor) inte visste. Vi är mycket nöjda! :) Kan starkt rekommendera både för turister och dom som är intresserade av att turista i sin egen stad.

– Sofia - TripAdvisor
mantum logo
anthesis logo
svt logo