Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

Stadsvandringar i charmiga Norrtälje

Upplev en av Sveriges mysigaste städer

Upplev Norrtälje och dess charmiga trähus med oss

Boka en spännande Spökvandring eller stadsvandring i charmiga Norrtälje. Upplev trästaden Norrtäljes spännande historia med en kunnig guide. Perfekt för födelsedagen, som present eller för företaget.

I Norrtälje, en mysig liten stad med lång och spännande historia, erbjuder Sweden History Tours flera spännande guidade stadsvandringar.

Häng med ned genom lagren av historia i fotspåren av de som gått före och hör väl utvalda spännande historier. Ett ex. är den tragiska historien om borgmästaren som själv avrättades, hör om den samt mord och död mm i en mörkare fokuserad stadsvandring “Spökvandring Norrtälje – Bland blod, krut och död.”.

Vill du veta mer om hur staden växte fram och platsens historia på ett trevligt och charmigt sätt i de äldsta kvarteren i staden kan du följa med på en guidad stadsvandring om Norrtäljes spännande och, kanske även oväntade, historia i “Norrtälje, från Tälje till kurort och gevärsfaktori.”.

Varför inte välja att gå en mysig stämningsfull julvandring bland de mysiga gamla träkvarten i staden följande en brinnande lykta i juletider eller en stadsvandring  med fokus på kurorten och hälsan. Hör av sig om den guidetur som passar dig bäst!

Varmt välkomna både privatpersoner, grupper och företag (går att betala med faktura). Förfrågningar och bokningar vid födelsedagar mm är varmt välkomna.

Boka din spännande historiska stadsvandring i mysiga Norrtälje idag! Maila info@swedenhistorytours.se eller 0766457075 för din förfrågan eller skicka in via formuläret nedan.

a house in the middle of a sidewalk
a train is parked on the side of Golden Lane

Boka en guidad tur till Norrtälje

Kontakta oss

  • Efter du skickat in meddelandet, var snäll att dubbelkolla din skräppost om du inte fått svar inom 24h. Ibland hamnar emailen där. Tack för din förfrågan.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.