Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

#SaveTourism - Ge bort en framtida guidetur

Den perfekta presenten till den som har allt!

Ge den du älskar en guidetur
… den perfekta födelsedagspresenten till den som har allt!

Ge dig själv, en vän eller den du älskar en framtida guidetur med våran Future Travel Trip Vouchers. Du stöder samtidigt den lokala turismen som är under hård press just nu.
En Future Travel Trip Voucher är mot hela sitt belopp möjlig att lösa in för att resa med vilken som helst av Sweden History Tours guidade turer. Den gäller endast på den här hemsidan vilken erbjuder över tjugo olika guidade turer i Stockholmsregionen.

Du kan antingen köpa nu för att använda den själv vid ett senare tillfälle, eller ge bort den i födelsedagspresent eller julklapp. Den har också fördelen att låta dig, närmare då du reser, att välja mellan ett brett utbud. På så sätt kan du, om du vet att du vill boka en tur här men inte bestämt dig för vilken, välja senare i lugn och ro. 

Våran Travel Trip Voucher finns i flera olika summor. Varje voucher eller gåvokort kommer med en “Tack för beställningen”-notis. Det ingår även en utskriftbar gåvo-pdf där du kan fylla in ett namn etc om du vill ge bort den till någon. 
Boka ditt gåvokort till den du älskar nu!

 

Pris i SEK Motsvarande i USD / EURO, vid utlandsgåva Inlösningsbar för…
100 SEK 9-10 usd / 9-10 euro Ett stort Tack och en minskning av tur-priset då du bokar.
220 SEK 24-25 usd / 22-24 euro Ge din partner mm ett presentkort på en av våra stadsvandringar
290 SEK 30 usd / 30 euro En vuxenbiljett till vår private 90min Stockholm gamla stan-vandring. 
750 SEK 73-75 usd / 70 euro Du ger en plats på våran öppna vikingatur 3h; Vikingar runt Vallentunasjön.
1350 SEK  133-135 usd /123-125 euro Flera olika valmöjligheter.
En vuxenbiljett för antingen

1. Vår transporterade privata Stockholm-guidetur 3h inkl. Vasa-museet, våran bästsäljare.
2. En plats på vår privata 3h Vikingatur; Vikingar runt Vallentunasjön.
3. En plats på vår öppna 5h Vikingatur, vår engelska bästsäljare!
1750 SEK 173-175 usd /160-165 euro Du ger iväg en vuxenbiljett på antingen
1. Svenska slott och palats-tur inkl. Drottningholm.
2. En plats på vår öppna Sveriges Historia-tur till Världsarvskandidaten Markim-Orkesta 5h.
3. En plats på vår öppna Sigtuna-tur inkl. Wenngarns slott 5h.
4. En plats på vår privata transporterade 7h Uppsala-tur.
5. En person privat 3h vikingatur, var ensam med din guide!
2200 SEK  218-220 usd / 200-205 euro Ge bort ett vuxensäte på vår privata Vikingatida heldagstur 8h eller en hel tur för två personer på någon av de billigare guideturerna.
2700 SEK 268-270 usd / 250-255 Euro Du ger bort en par-upplevelser på vår Privata 3h transporterade Stockholms-tur 3h inklusive privat guide, biljett till Vasamuseet och en förtur i kön.
3500 SEK 347-350 usd / 320-325 Euro Du ger bort en par-upplevelse på antingen vår
1. Svenska palats och slott 8h.
2. Sveriges historia-tur till världsarvskandidaten Markim-Orkesta 5h.
3. Öppna Sigtuna-tur + wenngarns slott 5h.
4. Transporterade privata Uppsala stadstur 8h.
eller någon av de turer som kostar mindre.
4400 SEK 436-438 usd / 400-405 euro För paret som är vikingatid-entusiaster rekommenderas den privata transporterade heldagsturen om Vikingatid 8h med deras egen exklusiva privatguide. Den perfekta bröllopspresenten!

Vill du ge bort en större gåva så var vänlig kontakta så gör vi ett exklusivt gåvokort för dig. Vi kan också skicka med turbeskrivning ifall du vill ge bort en specific tur.

Boka ditt gåvokort till den du älskar nu!
Varför vår Travel Trip Voucher är något för dig!
# Vår future Travel Trip Voucher ger dig, eller den du ger den till, obegränsat tillgång till en stor variation av olika skickligt guidade turer.

# Detta kan vara din möjlighet att få en bra guidad tur du är intresserad av, ifall du är osäker om pengarna räcker till vid själva resans start med alla andra utgifter.

# Detta är ett bra tillfälle att köpa om du inte vill betala hela summan för en guidetur nu utan vill avvakta tills du vet om resan blir av.

# Tack vare att du betalat i förväg via ditt köp av en Future Travel Trip Vouchers en del av våra turer erbjudna gratis, eller för ett mindre pris vid själva bokningstillfället.

# Genom att köpa en av våra gåvokort så kommer du minnas hemsidans namn när det är dags att resa x antal veckor efter du först började kolla efter turer dit du skulle resa. 

# Sist men inte minst sponsrar du ett litet företag under en prövande tidsperiod.


Terms and Conditions/ Användningsvilkor vid köp
Våra Future travel Trip Vouchers har i nuläget obegränsad användningstid. Detta då vi vet att oförutsedda händelser kan inträffa inför en resa. 

Ditt gåvokort kan endast bli använd en gång och du använder koden på hemsidan när du bokar en guidetur. Om ditt gåvokort har en högre summa än turen du köper kan du använda den övriga summan till att köpa en annan tur. Vi har också ex. böcker att köpa på plats. Vi kan inte ge några pengar mellan köpet av turen och värdet på gåvokortet.
Om du ställer in din resa och har köpt den med ett gåvokort får du gåvokorts-pengarna tillbaka i form av ett nytt gåvokort. Övriga summan återfås utifrån av den valda turens avbokningspolicy.

Vänligen notera att vid köp av ett gåvokort ger det dig inte automatiskt företräde före andra. Är en tur full, eller ett datum du efterfrågar inte fungerar pga. andra bokningar, kommer vi inte kunna ta emot dig det datumet. Detta trots gåvokortet.
Vi kommer däremot göra vårt bästa att kunna ta emot dig och att du får den tur du vill ha på dagen du valt. Under högsäsong, var snäll att hör av dig minst två dagar innan men helst en vecka i förväg och fråga.


Boka ditt gåvokort nu!
#SaveTourism #Futuretravelvouchers #Giftcards

Vilken voucher passar dig?

Girl at Viking Tour From Stockholm Arkils Assembly place
Couple by a viking stone
wooden houses Swedish flag Sigtuna city Tour from Stockholm
couple by viking Rune stone in Sweden