Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

Stadsvandringar och guidningar i Uppsala stad

Boka en annorlunda guidetur i Uppsala med oss - flera olika konceptguidningar

Guidningar och vandringar i Uppsala stad

Välkommen att uppleva Uppsala, som du aldrig gjort förut!
Uppsala stad är en spännande plats fylld av många olika intressanta, roliga och annorlunda sevärdheter. På en relativt liten yta finns väldigt mycket att se, knutet både till svensk och internationell historia från 1100-talet tills idag.
Du kan i Uppsala boka spännande och annorlunda temavandringar om Medeltida skräck och mörk folktro, om Spritbaroner och rasbiologiskt institut eller Häxor och växtmagi liksom vanligare stadsvandringar om Uppsala universitet, Uppsalas största sevärdheter mm.

Dessa turer riktar sig till privatpersoner, familjer och grupper. Oavsett ditt intresse eller takt kan något fixas för dig, eller din grupp. Alla guideturer leds av auktoriserade Uppsalaguider för att säkra din bästa upplevelse. Har du frågor så maila. Guideturerna här går att köra på svenska eller engelska, och vid förfrågan även tyska, ryska eller andra språk.

Vad säger kunder som bokat tidigare?
Här nedan kommer några recensioner rörande guidningar i Uppsala:
Charlotte Wahlström säger på Sweden History Tours Google-sida (5 stjärnor) följande om Fattigvård, spritbaroner och Rasbiologiskt institut;
En av de absolut bästa stadsturerna jag varit på! Rekommenderar varmt, så otroligt kunnig och duktig guide. Lärde mig väldigt mycket nytt och hade intressanta diskussioner. Kommer definitivt boka en ny stadsvandring med annat tema!

Sofia säger på Sweden History Tours TripAdvisor-profil följande om Uppsalas största sevärdheter (5 stjärnor)
En mycket informativ och spännande stadsvandring!
Superbra guide! Vi var ute i sista minuten med att boka stadsvandringen, dock var det inga problem. Jonathan som guidade oss berättade massor av intressanta saker om Uppsala som en del av vårat gäng (Uppsalabor) inte visste. Vi är mycket nöjda! 🙂 Kan starkt rekommendera både för turister och dom som är intresserade av att turista i sin egen stad.

Guideturerna leds av auktoriserade guider
För att säkra din kvalitetsupplevelse använder vi auktoriserade Uppsalaguider. Att gå tillsammans med en kunnig och bra guide är något som verkligen ger ett mervärde till besöket, och låter dig uppleva staden på ett helt nytt sätt!!
Vid frågor maila gärna [email protected] eller ring 0766457075.

Uppsala Cathedral City Tours Medieval Gothic Architecture
a group of people walking on a grassy hill

Boka en stadsvandring i Uppsala!

Skip to toolbar