Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

Annorlunda transporterade guidade tematurer

Bli guidad ute i naturen - bil, buss eller cykel med en auktoriserad turistguide

Bli guidad om fornlämningar på plats!

Besök runstenar och riktiga gravfält, bli guidad på plats ute i naturen! 
Hur ofta har du inte letat rätt på en spännande historisk plats, tagit bilen ut i naturen, för att komma fram och hitta en skylt med minimal information. En skylt som inte ger dig en bakgrund till att förstå platsen och än mindre tidsperioden. Förstrött tar du fram din telefon och börjar googla efter information och spenderar mera tid på telefonen än ser själva platsen du kom för att besöka.

Boka en auktoriserad, påläst guide
Att ha med en av våra guider till samma plats ger däremot en helt annan upplevelse. Du får tid att uppleva, njuta och ta in platsen samtidigt som du hör om dess berättelser. Våra auktoriserade guider är utbildade, passionerade och väl inlästa om platsen de guidar på och tidsperioden de guidar om. De kan hålla det mera ytligt eller gå in på djupet om så önskas.
Det ger dig mycket mer än att gå runt med Wikipedia och GPS då du hinner uppleva den fantastiska plats du valt att besöka.

Våra transporterade turer

Fördelen med att vara transporterad är att du med din guide ser flera platser och får en bättre förståelse för tidsperioden. Dessa transporterade turer vänder sig till privatpersoner, grupper och företag.
Boka en historisk transporterad tur genom seklerna tillbaka i historien med start i Stockholm, Vallentuna eller Uppsala (du kommer överens med guiden).

Vid en bokning hos oss kommer du bli guidad av en kunnig guide på området och kan beställa special-turer likväl som att ta en av de tema-turer som finns i vårt ordinarie sortiment.
Välkommen att boka en längre transporterad resa med någon av våra guide tillbaka till forntiden.

För att boka gå nedanför denna text och klicka på den tur du har valt.
Boka din transporterad tur idag!

IMG_7483

Upplev Stockholm och Uppsala läns historia med oss