Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

Virtuella guideturer, via länk, foton eller video

Boka en guide online, direkt till din dator!
Upplev nya, intressanta platser du inte visste om via internet...

Upptäck Sveriges historia, online!
Nu när många är fast i sina hem finns en möjlighet att boka mig online, antingen guidar jag live via ex. Zoom eller Skype direkt till din mobil, surtfplatta eller dator!

En liveguidning kan ske med ex. hjälp av foton och att jag delar min skärm med er och guidar er genom platserna vi besöker, eller så kan jag guida live vid platsen till din mobil/dator/suftplatta. Är detta intressant så maila gärna en förfrågan om vilken guidetur samt när till info@swedenhistorytours.se 

Du kommer framöver även förboka en färdiginspelad historisk video-guidning på olika teman som besöker olika platser, dessa är under inspelning just nu.
Samma gäller audioguider med historiska foton ur Vallentuna Bildarkiv och foton i 360 grader som ska ackompanjera ljudfilen (se även separat sida för audioguiderna med mer information).

Du behöver inte ta dig ut på en guidning om du är riskgrupp eller inte känner att du orkar eller vill, du kan njuta likväl av en bra guidad tur hemifrån!
Maila gärna eller ring för att veta mera, info@swedenhistorytours.se / 0766457075.

Kommande är även att boka en audioguide eller din egen privata live-guide till din dator på svenska eller engelska och upplev Vallentuna kommun, vikingatiden eller Sveriges historia. Plocka med dig en historisk guide i din ficka. Upplev historien i din mobil eller säkert hemma vid din dator.

P1430031