Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot
  • Inkluderar Vasamuseet

Privat transporterad guidad Stockholms-tur 3h inkl. Vasamuseet

Includes a Visit to Vasa Museum

Snabbinformation

Upplev Stockholm, Sveriges huvudstad, som du aldrig gjort det förut! Denna guidetur är personligt anpassad och inkluderar ett guidat besök på Vasamuseet, en stadsvandring i Gamla stan bland dess magnifika medeltida historia och en inblick i det historiska Stockholm. Ni åker också runt till platser där ni kan ta vackra foton på huvudstaden. Upplev huvudstadens historia som du aldrig hört den förr!

Vuxen 16+ år
kr2450
Ungdom 10-15 år
kr890
Barn 9 år och under
kr300

Njut av en privat transporterad 3h-tur med chaufför och guide. Att besöka huvudstaden med en guide ger ett stort mervärde till besöket. Detta ger dig en gedigen grund av Stockholmshistoria att stå på när du själv besöker andra delar av Stockholm och en fin historisk guidetur.
Upplev Stockholm, Sveriges huvudstad, som du aldrig gjort det förut!

Denna guidetur är personligt anpassad och inkluderar ett guidat besök på Vasamuseet, en stadsvandring i Gamla stan bland dess magnifika medeltida historia och en inblick i det historiska Stockholm. Ni åker också runt till platser där ni kan ta vackra foton på huvudstaden. Upplev huvudstadens historia som du aldrig hört den förr!